Wonen

In residentie Cypres woont u in een geraffineerd kader met een gezellige sfeer. Hier geniet u van de faciliteiten van een mondaine en bruisende gemeente, een woning met modern comfort en luxueuze afwerking en een uitgebreid hoogwaardig servicepakket.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn ideale ontmoetingsplaatsen en staan ter beschikking van de residenten. In de aangelegde tuin is het aangenaam vertoeven, via een wandelpad heeft u rechtstreeks toegang tot de terreinen van het Cultuurcentrum Scharpoord.

In Cypres voelt u zich thuis en geborgen. De residentie is uitgerust met de nieuwste technologieën om het comfort en de veiligheid te verhogen. Via het centraal oproepsysteem kan u op elk moment, dag en nacht, een zorgkundige of inwonende medewerker contacteren. Met het geïntegreerd dienstenplatform kan u héél wat informatie consulteren, diensten bestellen en afspraken vastleggen.

In residentie Cypres heeft u de touwtjes in handen, u bent volledig vrij uw dag te plannen zoals u dat zelf wenst. U bepaalt zelf hoe druk uw agenda is. Uw appartement is uw thuis waar u kan genieten van uw privacy en rust. De zee, het bruisende aanbod van de badstad en het aanbod aan diensten en evenementen vanuit de residentie maken van residentie Cypres het pasklaar antwoord op de woonvraag van een nieuwe generatie medioren!

Maak een afspraak met onze Woonadviseur.

Wonen